İşadamlarından Civelek’e destek ziyareti

İşadamları, basında hırsızlık iddialarıyla gündeme gelen Mahmut Civelek’e manevi olarak destekte bulunmak amacıyla ziyaret ettiKullar’da iki dönem bel...

İşadamları, basında hırsızlık iddialarıyla gündeme gelen Mahmut Civelek’e manevi olarak destekte bulunmak amacıyla ziyaret etti
Kullar’da iki dönem belediye başkanlığı yapan İsmail Özkar, geçtiğimiz günlerde AKP İl Başkanı Mahmut Civelek ve babasını hırsızlıkla suçlayan iddialarla gündeme gelmişti. Kocaelili işadamları da Mahmut Civelek’e destekte bulunmak amacıyla ziyarette bulundu. Uzunçiftlik eski Belediye Başkanı Musa Coşkun, İKM Başkanı Murat Barış ve üyelerinin de hazır bulunduğu toplam 25 işadamı Civelek’i makamında ziyaret etti. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Musa Coşkun, “Basında yer alan haberdeki iddia sahibi kınadıklarını belirterek, “Çok üzücü bir olay. Başkanımızın yanındayız. Kendisine moral ziyaretinde bulunmak amacıyla geldik.”şeklinde konuştu. Mahmut Civelek iddialar üzerine İsmail Özkar’ın kendisi hakkında asılsız iddialarda bulunduğunu ileri sürerken, konuyu yargıya taşıdığını ve Özkar’a 50 bin liralık tazminat davası açtığını söylemişti.

#

30 Haz 2012 - 09:12 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.