İşçi kentinin emekçi takımı!

Körfez Sanayi Sitesi'nde iş yeri alan Karaaslan makine sahibi Yaşar İtmiş ve Öner Makine sahibi Mehmet Öner, Kocaelispor'un onuruna iş yerlerinin içi...

Körfez Sanayi Sitesi'nde iş yeri alan Karaaslan makine sahibi Yaşar İtmiş ve Öner Makine sahibi Mehmet Öner, Kocaelispor'un onuruna iş yerlerinin içinde yemek verdi.

 

SANAYİ ESNAFININ GURUR GÜNÜ

Bu güne kadar verilen en anlamlı yemekte söz alan Bahri Yavuz "İşte bu ruh, işte bu samimi ve temiz duygular Kocaelispor'u başarıya götürecektir" dedi. Sanayi esnafı, Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanı Osman Çakır, GKD Eski Başkanı Ayhan Varol ve arkadaşlarının da yer aldığı yemekte, sanayi esnafı Kocaelispor'u ağırlamanın gururunu yaşadı.

 

UNUTULMAZ BİR GÜNDÜ

Karaaslan makine sahibi Yaşar İtmiş'in merdivenlere çıkıp konuşma yapması, günün en keyifli anlarının yaşanmasına neden oldu. Yaşar İtmiş, sözlerine başlarken söylediği ilk kelimenin ardından futbolcular tarafından çılgınca alkışlandı. Bir kaç kez tekrarlanan bu olayın ardından konuşmayı başaran İtmiş "Gözümüzü Kocaelispor ile açtık, Kocaelispor ile de kapayacağız" dedi. Öner Makine sahibi Mehmet Öner futbolculara elleri ile ikramda bulunurken, sucuk, köfte, et ve tatlılarını yiyen Kocaelispor kafilesi unutulmayacak bir günü geride bıraktı. ERDEM ÖVÜÇ

#

23 Oca 2015 - 14:50 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.