“İşe başlamadan önce kullanılan ekipmanlar iyi tanınmalı”

Kartepe Belediyesi’nin iş güvenliği uzmanlarınca personeline iş güvenliği ve iş kazalarını önlemeye yönelik verdiği eğitimler devam ediyor. Kartepe B...

Kartepe Belediyesi’nin iş güvenliği uzmanlarınca personeline iş güvenliği ve iş kazalarını önlemeye yönelik verdiği eğitimler devam ediyor. Kartepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nde görevli İş Güvenliği Uzmanı Gizem Coşan önceki gün belediye toplantı salonunda belediye bünyesinde elektrik, elektronik, kaynak işinde çalışan personele elektrikle yapılan işlerde iş güvenliği eğitimi verdi. İSG Uzmanı Coşan, “Elektrik görülmediğinden ve etkisi kısa sürede ortaya çıktığından gizli bir potansiyel tehlike olarak iş yerlerinde ağır iş kazalarına neden olmaktadır. Bu yüzden belediyemizde iş kazası yaşanmaması adına elektrik işlerinde çalışırken, işe başlamadan önce alınması gereken önlemler, kullanılan kişisel koruyucu donanım ve ekipmanları iyi tanıyıp doğru şekilde kullanmanız gereklidir” dedi.

#

31 Mar 2015 - 16:33 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.