Işık, Gebze’de halkı dinledi

Bir dizi ziyaret için Gebze’ye gelen AKP Milletvekili Fikri Işık, esnaf ziyaretleri yaptı. Belediye Başkanı Adnan Köşker’in de eşlik ettiği Işık, esna...



Bir dizi ziyaret için Gebze’ye gelen AKP Milletvekili Fikri Işık, esnaf ziyaretleri yaptı. Belediye Başkanı Adnan Köşker’in de eşlik ettiği Işık, esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti

AKP Milletvekili Fikri Işık, önceki gün Gebze’de bir dizi incelemelerde bulundu. İlyas Bey Camii cemaatiyle birlikte kılan Milletvekili Işık; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AKP il yöneticileri, Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve meclis üyeleri, daha sonra cami cemaatiyle bir süre sohbet etti.

KAYMAKAMA ZİYARET
İlyas Bey Caddesi’ndeki bölge esnafını ziyaret eden Milletvekili Fikri Işık, Başkan Köşker ve beraberindeki heyet ‘hayırlı işler’ temennilerini iletti. Vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet eden Milletvekili Işık ve Başkan Köşker, sorunları dinledi, talepleri aldı. Gebze programına devam eden Milletvekili Işık esnaf ziyaretlerinin ardından Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’ı da makamında ziyaret etti.

#

08 Ara 2013 - 12:52 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.