Işık: Kandıra’ya yeni adliye sarayı için çalışma başlattık

Kandıra’da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunan AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, ziyareti sırasında yaptığı açıklama Kandıra’ya yeni adliye bi...


Kandıra’da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunan AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, ziyareti sırasında yaptığı açıklama Kandıra’ya yeni adliye binası yapılması konusunda çalışma başlattıklarını söyledi

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’a Kandıra programında AKP İl yönetim kurulu üyesi Erdoğan Şentürk, İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ve Belediye Başkanı Cengiz Kan eşlik etti. Işık, Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Çelebi’nin de katılımı ile Adliye yapılabilecek alanlarda incelemelerde bulundu.

YENİ ADLİYE SARAYI
Işık burada yaptığı açıklamada “ Geçtiğimiz günlerde Milletvekili arkadaşlarımızla Adalet Bakanımızı ziyaret ettik. Kandıra’da yeni bir adliye sarayı yapılmasının kararını aldık. Bugün de yetkililerle birlikte alternatif yerlere baktık. İlçemize bir adliye sarayı kazandırmak için Bakanımız, Milletvekillerimiz, ilçedeki yetkililerimizle birlikte çalışıyoruz” dedi.

OKUL İNŞAATI
Işık daha sonra ilçede inşaatı bitme aşamasına gelen Akçakoca ilköğretim okulunu ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız’ın da katıldığı inceleme gezisinde Işık son durum hakkında bilgi aldı. Işık, Selma Orhon Atameriç Anaokulu inşaatını da inceledi.

ESNAF ZİYARETLERİ
Kandıra içinden geçen Kefken- Kanıdıra-İzmit yolunda da incelemelerde bulunan Işık “Bu yolun duble yol haline getirilmesi için proje çalışmalarına başlandı. İlk etapta Kandıra içinde geçen bölümünün bir an önce yapılması için çalışılıyor” dedi. Işık ayrıca Kandıra’da esnaf ziyaretleri de yaparak bol kazanç diledi.

#

09 Eki 2013 - 09:37 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.