İskele kaçtı, Mürsel yakaladı!

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya iyi başlayan ev sahibi ekip Başiskele Abdulkerim’i...

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya iyi başlayan ev sahibi ekip Başiskele Abdulkerim’in golü ile öne geçti. Golden 10 dakika sonra Karamürsel ekibi Rıdvan beraberliği getiren gole imzasını attı ve maç da bu sonuçla sona erdi. Bu berberlik ile Başiskele puanını 14’e, Karamürselspor ise 8’e çıkardı. Karamürsel Cumartesi günü Bağçeşme’yi konuk edecek, Başiskele ise lider Suadiye deplasmanında ter dökecek.

 

BAŞİSKELE BLD: 1 KARAMÜRSELSPOR: 1

STAT: Başsikele Şh. Bnb. A. Kulaksız

HAKEMLER: Ömer Kocabey***, Umut Laleli***, Volkan Aydın***

BAŞİSKELE BLD: Metin**, Serkan* (Dk.18 Hüseyin Uğur**), Abdülkerim**, Mücahit**, Mirsad**, Emre**, İnanç***(Dk. 75 Abdülsamet*), Yusuf**, Erkam***, Muhammet** (Dk.71 Şükrü Can*), Yunus**

KARAMÜRSELSPOR: İlker***, Rıdvan***, Yiğit***, Berkay***, Cem**, Mehmet**, Mücahit** (Dk.70 Oğuzhan*), Nurullah** (Dk. 64 Mehmet Fatih*), Melih**, Ömer Faruk**, Zafer** (Dk.75 Emre*)

GOLLER: Abdülkerim Dk 61 (Başiskele), Rıdvan Dk. 71 (Karamürsel)

#

27 Mar 2017 - 13:42 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.