İsmail Yıldırım’dan Karamürsel’e fakülte müjdesi

Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu’nda mezuniyet töreni düzenlendi. Dereköy Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törende 54...

Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu’nda mezuniyet töreni düzenlendi. Dereköy Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törende 543 öğrenci diplomalarını alırken günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okul üçüncüsü Ali Lafcı gerçekleştirdi. Törene Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Garnizon Komutanı  Jandarma Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ersin Kayahan, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Cenk Bozdağ, İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, bölüm başkanları, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

MÜJDE VERDİ

Programda konuşan İsmail Yıldırım bir müjde vermek istediğini belirterek, “Okulumuz 95 senesinde kuruldu ve o günden bugüne iki yıllık bir program uyguluyor. Daha sonra 2007 senesinde Barbaros Denizcilik Yüksek Okulu olarak dört yıllık bir programa geçildi. Ama asıl hedefimiz olan fakülteleşmeyi bu yıl içerisinde gerçekleştireceğiz. Sayın Rektörümüz ve Senatomuzun onaylamasıyla artık Barbaros Denizcilik Yüksek Okulu değil, Barbaros Denizcilik Meslek Fakültesi olarak bundan sonraki hayatımıza devam edeceğiz” dedi.

#

28 May 2015 - 11:25 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.