İsmetpaşa’da fırtına öncesi ‘SESSİZLİK’!..

Maç 13.30’da başlayacak. Taraftar takımını stat dışından ve otobandan destekleyecek. Bayburtlu 725 taraftar ise stada girebilecek   MAÇ 13.30’DA… TRİ...

Maç 13.30’da başlayacak. Taraftar takımını stat dışından ve otobandan destekleyecek. Bayburtlu 725 taraftar ise stada girebilecek

 

MAÇ 13.30’DA… TRİBÜNLER BOŞ…

Bugünkü maç, Karacabey maçındaki olaylar nedeniyle seyircisiz oynanacak. Kocaelispor hem dayak yiyip nede iki maç ceza aldığı için, 15 gün sonraki Altay maçını da İsmetpaşa’da Kocaelispor taraftarı izleyemeyecek. Olaylar yüzünden 5 maç ceza alan Burak Süleyman da bugünkü maçta sahaya çıkamayacak. Bugünkü maç boş tribünler önünde oynanırken, 725 kişilik yer ayrılan Bayburt taraftarının da maça ilgi göstermemesi bekleniyor. Tabii yoğunluk diğer görevli tribünlerinde olacak. Basın tribünü ve VİP tribününde olağan sütü önlemler alınacağı çini, herkesin anlayışlı olması istendi. Maç 13.30’da başlayacak ve kadro hemen hemen aynı kalacak.

#

23 Eki 2016 - 06:00 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.