İsmetpaşa’ya veda turları

          İSMETPAŞA’DA NOSTALJİK MAÇ Bu maçın İsmetpaşa Stadı'nda oynanması ayrı bir anlam taşıyordu. Haziran Ayı'nda yıkımına başlanacağı belirtilen...

 

 

 

 

 

İSMETPAŞA’DA NOSTALJİK MAÇ

Bu maçın İsmetpaşa Stadı'nda oynanması ayrı bir anlam taşıyordu. Haziran Ayı'nda yıkımına başlanacağı belirtilen stat son resmi maçlarından birisine ev sahipliği yaptı. Gölcükspor ise deplasmanda İstanbulspor'a 2-1 yenilmekten kurtulamadı. A2 Ligi'nde ilimizi temsil eden takımlardan Kocaelispor ve Körfez FK, İsmetpaşa Stadı’nda oynanan kent derbisinde karşı karşıya geldi.

 

KÖRFEZ HIZLI BAŞLADI

Maça hızlı başlayan Körfez FK 5.dakikada Ahmet’in attığı golle 1-0 öne geçerken, ilk 45 dakika da bu golle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da üstün bir oyun sergileyen Körfez, 57’de Mehmet’in attığı golle farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve derbiyi Körfez FK 2-0’lık skorla kazandı.

 

GÖLCÜK YİNE KAYIP

1.Grup temsilcilerimizden Gölcükspor ise deplasmanda İstanbulspor’a konuk oldu. İstanbulspor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada ekibimiz, güçlü rakibi karşısında etkili bir oyun sergilemesine rağmen sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrılan taraf oldu. Bu sonucun ardından Gölcükspor, sezonu 17 puanla 6.sırada tamamlarken, geçen hafta son maçını oynayan Derince ise 15 puanla sezonu bitirdi.

 

 

 

KOCAELİSPOR:0

KÖRFEZ FK:2

 

STAT: İsmetpasa

HAKEMLER: İsmail Akçay ***, Harun Dağdeviren ***, Hüseyin Özdemir ***

 KOCAELİSPOR: Kadir *, Bilal **, Mert **, Enes **, Mustafa **, Seyfettin ** (Dk.74 Furkan *), Ozan ** (Dk.78 Okan *), Muhammed *** (Dk.86 Alparslan *), Ömer **, Oğuz ** (Dk.86 Serhat *), Umut ** (Emre Dk.58)

 KÖRFEZ FK: Enes **, Onur *** (Dk.Veysel *), Ahmet ***, Mehmet ***, Oğulcan ***, Hacı ***, Hamza ***, Batuhan *** (Dk.86 Adem *), Kerem *** (Dk.88 Mahmut *), Ramazan ** (Dk.46 Emrecan *), Taner ** (Dk.81 Enes *)

 GOLLER: Ahmet Dk.5, Mehmet Dk.57 (KÖRFEZ FK)

 

#

09 Nis 2014 - 17:10 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.