İstanbul Siyasal Mezunları, Selami Altınok’u ziyaret etti

    İstanbul Siyasal Mezunları Derneği Kocaeli Grubu’nun ziyaretinde kendisi de İstanbul Siyasal Mezunu olan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, z...

 

 

İstanbul Siyasal Mezunları Derneği Kocaeli Grubu’nun ziyaretinde kendisi de İstanbul Siyasal Mezunu olan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, ziyaretten ve eski arkadaşlarla bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Ziyarete, İstanbul Siyasal Mezunları Kocaeli Grubu Dönem Başkanı ve İZAYDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Bayram Karakuş, TÜPRAŞ Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Sedat Zimba, Altınnal A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Karadağ, Vergi Müfettişi Ömer Gezer, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Müfettişi Mücahit Bıyıkoğlu katıldı. Eski günlerin yad edildiği bir sohbet havasında geçen ziyaret sonunda Müdür Selami Altınok’a Grup Üyesi Ahmet Şahin’in çektiği bir fotoğraf hediye edildi. 

#

05 Mar 2014 - 13:39 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.