İstanbul ve Kocaeli'de geniş çaplı fuhuş operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asyaiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri, İstanbul ve Kocaeli’de kiralık ev ve apart dairelerde fu...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asyaiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri, İstanbul ve Kocaeli’de kiralık ev ve apart dairelerde fuhuş yaptırıldığının tespit edilmesi üzerine soruşturma savcısının talimatı çalışma başlattı. ‘Fuhuş’ ve ‘insan ticareti’ suçlarına yönelik iki ayrı kentte toplam 76 ayrı adrese eş zamanlı baskınlar düzenleyen İstanbul polisi, bu operasyonlarda kadınları zorla fuhşa sürükledikleri iddia edilen 1’i Özbekistan uyruklu kadın olmak üzere 19 şüpheli ile bu şüphelilerin fuhuşa zorladığı çoğu yabancı uyruklu 21 kadın yakalanarak gözaltına alındı.

 

KİMLİK KARTLARI VE PASAPORTLAR ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonlarda yabancı uyruklu kadınlar için çıkartılan geçici kimlik kartları ile pasaportlar ele geçirildi. Zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilirken, fuhuşa zorlanan 21 yabancı uyruklu kadının ise sınır dışı edildiği bildirildi. Şüphelilerden Özbek asıllı Madina S.’nin, 7 Şubat’ta ülkesine uçakla dönmek üzere geldiği Atatürk Havalimanında gözaltına alındığı kaydedildi.

untitled-2-046.jpg

#

18 Mar 2017 - 12:03 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.