İstasyon Caddesi’nde bomba paniği

Ülkemizi saran terör korkusu ilimizde de etkilerini gösteriyor. İzmit’te hemen hemen her gün bir bomba paniği yaşanmaya başlandıDün de İstasyon Caddes...

Ülkemizi saran terör korkusu ilimizde de etkilerini gösteriyor. İzmit’te hemen hemen her gün bir bomba paniği yaşanmaya başlandı
Dün de İstasyon Caddesi’nde bulunan otobüs durağında bırakılan poşetler, bomba paniği yaşanmasına neden oldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.
BOMBA İMHA EKİPLERİ GELDİ
Yapılan bomba ihbarının ardından sabah en yoğun saatlerini yaşayan trafik yaklaşık yarım saat sonra kesilebildi. Trafiğin kesilmesinin ardından olay yerine gelen bomba imha ekipleri, şüpheli pakete fünye yerleştirdi ve patlattı. Patlama sırasında çıkan yüksek ses çevrede korkuya neden olurken, paketin içerisinden tekstil ürünlerinin çıktığı kaydedildi. Şüpheli paket ihbarı nedeniyle kapatılan yol yaklaşık yarım saat sonra tekrar trafiğe açıldı.

#

29 Ağu 2012 - 10:04 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.