İşte CHP&'lilerin ödeyeceği ücret

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) genel seçimlede adaylardan alacağı ücreti belirledi.Adaylık ücretinin 7 bin lira olması yönündeki teklifi reddeden MYK...

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) genel seçimlede adaylardan alacağı ücreti belirledi.

Adaylık ücretinin 7 bin lira olması yönündeki teklifi reddeden MYK, seçime katılacak adaylardan, 30 yaşını geçmiş erkekler için 3 bin lira, kadınlar ve 30 yaşını altındakiler için 2 bin lira alacak. Özürlüler ise adaylık için 500 lira ödeyecek.

CHP MYK'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de ön seçim yapılmaması yönünde ilke kararı alındı.

Ön seçim yapılacak iller ise 17 Mart tarihinde yapılacak olağanüstü CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında belirlenecek.

Öte yandan CHP MYK ve PM üyeleri ile milletvekilleri Cuma günü Ankara'da bir kokteyl'de buluşacak. Cumartesi günü ise aynı kişiler geniş katılımlı toplantıda seçime ilişkin görüş alışverişinde bulunacak.

#

11 Mar 2011 - 14:13 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.