İşte gerçek derbi

    Eğer kent içerisinde derbi maçı ne derseniz, herhalde bundan daha sıkı bir derbi olamaz. Kentimizin en büyük iki ilçesinin temsilcisi bugün Cephan...

 

 

Eğer kent içerisinde derbi maçı ne derseniz, herhalde bundan daha sıkı bir derbi olamaz. Kentimizin en büyük iki ilçesinin temsilcisi bugün Cephanelik Stadı’nda kapışacak. İzmit ile Gebze bugün 14.30’da başlayacak maçta kozlarını paylaşacak. Mor Menekşeler halen 33 puanda yer alıyor. İzmit Belediyespor ise 32 puanda bulunuyor. Adeta 6 puanlık değer taşıyan bu maç öncesinde her iki cephede de gergin bekleyiş sürüyor. Fazla seyircisi olmayan İzmit Belediyespor’a karşılık, Gebzespor müthiş taraftar desteğiyle maça gelecek. Mücadele 14.30’da başlayacak. 

#

06 Nis 2014 - 10:53 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.