İşten kovulan işçiden bir garip eylem

Kartepe Asrlanbey Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir fabrikada işçi olarak çalışan Abdulkadir Karataş, mühendisle yaşadığı tartışma sonucu işind...

Kartepe Asrlanbey Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir fabrikada işçi olarak çalışan Abdulkadir Karataş, mühendisle yaşadığı tartışma sonucu işinden kovuldu. 30 yaşındaki Karataş, yeni girdiği iş yerinde bayan bir mühendisle yaşadığı tartışma sonunda işten atıldı.

 

“HAKKIMI ARAYACAĞIM”

Ankara’da 5 senedir çalıştığı firmadan ayrılarak Kocaeli’ye gelen usta işine son verildiğini duyunca şok oldu. Karataş, fabrikada çalıştığı süredeki parasını almak istedi, ancak kendisine bir muhatap bulamadı. Yaşadığı küçük tartışma sonrasında işten atılan bakım ustası Karataş içeride kalan parasını alamayınca üzerinde İngilizce, “İşten çıkartıldım ve param verilmedi. Benim paramı verin” yazılı kağıt hazırladı ve Türkçe bilmeyen Koreli patronunu fabrika kapısı önünde beklemeye başladı. Karataş, “Beni buraya çalışmam için Ankara’dan çağırdılar. Hazır işimi bıraktım geldim, ama yaşanan tartışma sonrası özür dilememe rağmen beni işten çıkardılar. Hakkımı arayacağım” dedi. Nuri AKÇAHARMAN

#

04 Şub 2015 - 16:31 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.