İstifa eden Rektör Yardımcısı boş koltuk fotoğraf paylaştı

Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı iken istifa kararı alan Bekir Çakır, bugün itibariyle yıllık izne ayrıldı. İki haftalık tatilin ardından da yen...

Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı iken istifa kararı alan Bekir Çakır, bugün itibariyle yıllık izne ayrıldı. İki haftalık tatilin ardından da yeniden öğretim üyesi olarak KOÜ’de dönecek olan Çakır, sosyal medya hesabından boş makam koltuğu fotoğrafı paylaşarak verdiği mesaj merak konusu oldu. Bekir Çakır, Fotoğrafın altında birde metin paylaştı.

İşte o paylaşım;

“Zor bir karar; ayrılmanın vakti ve saati geldiğini anlayabilmek!

Değerli kardeşlerim,

kamuoyuna resmi açıklama henüz yapmadan, yaklaşık 10 gündür istifa haberi ile ilgili artık yazılanlardan çok konuşulanlar rahatsızlık ve huzursuzluk vermeye başladı. Dolayısıyla yaşadığım ortamdaki insanların daha fazla günaha girmemesi ve farklı senaryoların üretilmesine izin vermemek adına kısa öz bir açıklama yapma gereği hasıl oldu. Görevden ayrılmamın tek sebebinin konuşulduğu ve yazıldığı gibi sadece bir daire başkanlığına atama meselesi olmadığını herkesin bilmesini isterim.

Bugünden (24.07.2017) itibaren yıllık iznimi kullanmaya başlıyorum ve 14.08.2017 tarihinde de asli görevim olan Kocaeli Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünde öğretim üyeliğine devam edeceğim. Üniversitem için hayırlı olsun. Rektör Yardımcılığı görevi süresince birlikte olduğumuz yakın çalışma arkadaşlarıma ve Hocalarıma ve Üniversitemizin tüm çalışan personeline teşekkürlerimi sunuyorum. Aile ortamında gibi çalışarak birlikte çok güzel işler yaptık. Son hafta ziyaretlerinde Üniversite yönetiminin gülen yüzü gidiyor diyenler, duygusal anlarda ağlatanlar, hala daha bir ümitle devam edeceğimi düşünenler olduğu gibi oyun bozan olarak suçlayanlar da oldu, olsun herkese tekrar teşekkürler. Hiç kimseye küsmedim, fakat en son yaşadıklarımızı da değerlendirdiğimde maalesef kırılmadım diyemiyorum.

Selam, sevgi ve dualarımla,”

#

24 Tem 2017 - 11:03 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Erol - Bir koltuğa fazlasıyla anlam yüklemişsiniz. Konuyu bu kadar duygusallaştırıp kamuoyunu buna ortak etmek anlamsız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Temmuz 11:03