İSU, Bank Asya izinlerini kaldırdı

FETÖ operasyonları sonrası birçok kurum ceza aldı ya da kapatıldı. Bu süreçte özellikle Bank Asya’da hesabı olan birçok kişi soruşturmaya maruz kaldı....

İSU, Bank Asya izinlerini kaldırdı
Haber albümü için resme tıklayın

FETÖ operasyonları sonrası birçok kurum ceza aldı ya da kapatıldı. Bu süreçte özellikle Bank Asya’da hesabı olan birçok kişi soruşturmaya maruz kaldı. Bank Asya ile iletişimi olan birçok kişinin soruşturma kapsamında ifadesi alınarak soruşturuldu. Soruşturmalar kapsamında mağdur olduğunu söyleyen bazı kişiler Bank Asya ile para alışverişi dışında bir ilgisi olmadığını söylerken, kimi çevrelerde devletin birçok kurumunun da Bank Asya ile çalıştığını ve durumun nasıl düzenleneceği konusunda açıklamalarda bulundu.

 

KENDİLERİ TAKİP ETMELİ

Tartışmalar sonrası İSU’nun internet sitesinden de bir açıklama geldi. Açıklamada: “Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun 22 Temmuz 2016 tarihli kararı gereğince, 5411 sayılı Bankacılık Kanunu’nun 107’nci maddesinin son fıkrası çerçevesinde Asya katılım Bankası A.Ş’nin faaliyet izinlerinin kaldırılmasına karar verilmiş olup, abonelerimize ait faturalar Bank Asya tarafından tahsil edilmemektedir. Bank Asya üzerinden otomatik ödeme talimatı olan abonelerimizin mağduriyet yaşamamak adına fatura borçlarının kendilerinin takip etmesi gerekmektedir. Serkan BORLAK

isudan-onemli-duyuru.jpg

#

16 Oca 2017 - 09:29 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.