İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, şantiye personeliyle

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürü İlhan Bayram, ağır kış şartları nedeniyle yoğun bir çalışma programı içerisinde bulunan İçmesuy...

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürü İlhan Bayram, ağır kış şartları nedeniyle yoğun bir çalışma programı içerisinde bulunan İçmesuyu ve Kanalizasyon Daire Başkanlığı ile İzmit Şube Müdürlüğü’nün çeşitli kademelerinde çalışan şantiye personeli ile bir araya geldi. Yaklaşık 200 personelin katıldığı programda çalışanlara ızgarada hamsi ikram edildi.

 

İzmit Plajyolu şantiyesinde düzenlenen kaynaşma yemeğine Genel Müdür İlhan Bayram’ın yanı sıra Genel Müdür Yardımcıları Aziz Temiz ve Alaeddin Alkaç, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ile çeşitli kademelerde çalışan personel katıldı.

 

BAYRAM: YOĞUN KIŞA RAĞMEN HİZMETLERİMİZİ EKSİKSİZ YAPTIK

İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı’nın organizasyonu ile düzenlenen programa katılan yönetici ve personele çorba, ızgarada hamsi ve helva ikram edildi. Yenilen yemek sonrası kısa bir konuşma yapan Genel Müdür Bayram, ağır kış şartları nedeniyle yoğun bir çalışma dönemi geçirmelerine rağmen abonelere su ve atıksu sıkıntısı yaşatmadıklarını söyledi. Çalışanların üstün gayretlerinden dolayı teşekkür eden Genel Müdür Bayram, ”Ağır kış şartları yaşadık. Elektriklerin gitmesinden dolayı jeneratörler ile pompaları çalıştırdınız. Birçok yerde arızalar oldu. Arızaların kaynağını yapıyorsunuz, boruyu, pompayı değiştiriyorsunuz. Ama, Allaha hamdolsun İSU Genel Müdürlüğü olarak bu kış dönemde ne su ve atıksuda ne de arıtmada bir sıkıntı yaşanmadı. Ufak tefek aksaklıklar işletmecilikte her zaman olabilir. Ama biz vatandaşımıza üzerimize düşen görevimizi olan su ve atıksu hizmetimizi eksiksiz olarak yerine getirdik.

 

Bunlar nasıl oluyor, bunlar hep çalışanlarımızın gayretleri ile oluyor. Şiddetli soğuk kış ve kar ile çamur içerisinde çalışmalar yapıldı. Biz çalışanlarımızın yaptıkları işin karşılığını, emeğini görüyoruz. Ağır kış şartlarında işinizi, görevinizi hakkıyla, layıkıyla yaptığınız için hepinizin ellerinize kollarınıza sağlık, emeklerinize teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. İşte Kurumda böyle bir kurum oluyor. İSU, toplumda belli bir noktaya geldiyse sizlerin çalışma ve gayretleri ile oluyor. Ben, işinize verdiğiniz bu değeri ve hassasiyeti aynı şekilde devamını istiyorum. Biz bir ekibiz. Ben, işime sahip oluyorsam, ne derece ciddi, sağlam ve eksiksiz bir şekilde yapıyorsam sizden de aynı şekilde bekliyorum. Yaptığınızı da görüyorum. Ondan dolayı da hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. “dedi.

 

“TÜRKİYE’YE ÖRNEK ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”

İSU Genel Müdürlüğü’nün yaptıkları yatırımların Türkiye’ye örnek olduğunu da anlatan İSU Genel Müdürü İlhan Bayram,” Yaptığımız teknolojik proje ve yatırımlar ile Türkiye’ye örnek oluyoruz. Bugün iyi bir noktadayız. Her eve, işyerine hizmetimiz ile gidiyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni temsil ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi ve İSU Genel Müdürlüğü’nü temsil ederek çalışmalarımızı yapacağız.  Vatandaşlarımızı rahatsız etmeden, hizmet kalitemize ve kurallara daha dikkat ederek çalışacağız.”diye konuştu.

 

Kurumun personel ile kaynaşma programları Genel Müdürlük ile diğer İlçe Şube Müdürlüklerinde de belirlenen program çerçevesinde yapılacak.

#

26 Şub 2015 - 11:18 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.