“İSU, takip edilen bir kurum”

          İSU Genel Müdürlüğü, 2015 – 2019 yılı Stratejik Plan ile 2015 yılı Performans Programı hazırlık çalışmalarına başladı. Kurum üst yöneticiler...

 

 

 

 

 

İSU Genel Müdürlüğü, 2015 – 2019 yılı Stratejik Plan ile 2015 yılı Performans Programı hazırlık çalışmalarına başladı. Kurum üst yöneticileri ile yapılan ilk toplantıda konuşan Genel Müdür İlhan Bayram, kurum olarak birçok ilkleri gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, “Kurumun gelecekteki hedef ve öngörülerinin yanı sıra vizyonunu da belirleyecek olan 5 yıllık Stratejik Plan ile Performans Programını ilk defa kurumsal bütçe ile eşgüdümlü olarak gerçekleştirmek istiyoruz.” dedi.

 

YÖNETİCİLERLE TOPLANTI

İSU Genel Müdürlüğü 2010 – 2014 yılı Stratejik Planı uygulama dönemi bu sene sona eriyor. 2015 – 2019 yılı dönemine ilişkin stratejik amaç ve hedefleri içerecek olan Stratejik Plan’ın hazırlık çalışmaları için ilk toplantı yapıldı. Kurumun toplantı salonunda yapılan toplantıya Genel Müdür İlhan Bayram’ın yanı sıra Genel Müdür yardımcıları Aziz Temiz, Alaeddin Alkaç ve Ali Sağlık, Daire Başkanları ile ilçe şube müdürleri katıldı.

 

İSU, DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMDE MODEL

 

Danışman firmanın yöneticisinin Stratejik Plan ve Performans Programı hakkında bilgi vermesinin ardından konuşan Genel Müdür İlhan Bayram, değişim ve dönüşümün önemine vurgu yaptı. Kurum olarak değişim ve dönüşümde bir model olduklarının altını çizen Bayram, 2015 – 2019 yılı Stratejik Planı ile kurumun gelecekteki vizyonunu belirleyeceklerini kaydetti. 

 

TOPLUM GELİŞİYOR, DEĞİŞİYOR

 

Performans Programını ilk defa kurumun bütçesi ile eşgüdümlü olarak yapmayı hedeflediklerini ifade eden Genel Müdür İlhan Bayram, şunları kaydetti,”Toplum gelişiyor ve değişiyor. Bizi de dönüştürüyor. Biz de ona cevap vermek ve bu değişime ayak uymak zorundayız. Ya da bu değişimi iyi yönetmek zorundayız. Onun için stratejik plan çalışmaları yapıyoruz. Bu plan ile bundan önce olduğu gibi sonrası için de bilimsel çalışacağız. Dünya ne tarafa gidiyor onu izleyeceğiz.

 

 

ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME

 

Gerçekleştirdiğimiz projelerle Su ve Kanal İdareleri içinde farklı bir duruma geldik. Bugün, birçok konuda Türkiye’nin çok önündeyiz. Katıldığımız toplantılarda bazı kurumların yöneticileri İSU’ yu izlediklerini söylüyorlar. İlk defa 2015 yılı Performans Programı ile Kurumsal bütçesini eşgüdümlü olarak yapmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda yaptığımız çalışmaların ölçme ve değerlendirmeyi daha da geliştirmek istiyoruz. “ Projenin sürecine herkesin katkı sunmasını isteyen İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, “Zor bir süreç olacak ama kurum olarak bir ilki daha gerçekleştirmek istiyoruz.”dedi

 

#

04 Tem 2014 - 12:00 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.