İtfaiye erleri bayramı çalışarak kutladı

Kurban Bayramı’nın gelmesiyle birlikte vatandaşlar 4 günlük bayram tatilinin tadını çıkartırken Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağ...

Kurban Bayramı’nın gelmesiyle birlikte vatandaşlar 4 günlük bayram tatilinin tadını çıkartırken Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, tatili çalışarak geçirdi. Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan itfaiye binasında görevleri başında olan itfaiye çalışanları gün boyu gelen anonsları değerlendirdi. 130 vardiya personelinin görev yaptığı Kurban Bayramı’nın birinci günü sakin geçerken ekipler, telefonla gelen ihbarları değerlendirdi.


‘VATANDAŞLARIN HİZMETİNDEYİZ’
Kocaeli halkının Kurban Bayramı’nı kutlayan Vardiya Amiri Sedat Yalçın, “İtfaiye ekiplerimiz ilçelerimizde de tam teşekkülü olarak olaylara müdahale etmek için hazır bir şekilde bekliyor. Bayramda henüz bir yoğunluğumuz olmadı ama bu bir ihbar olmayacağı anlamına da gelmez. Arkadaşlarımızla beraber vatandaşların hizmetindeyiz” dedi.


‘ASILSIZ İHBARLAR MAĞDUR EDİYOR’
Görevleri başında yaşadıkları sorunları da dile getiren Vardiya Amiri Yalçın, en çok asılsız ihbarlardan şikayet etti. Yapılan asılsız ihbarların kendilerinden çok asıl hizmete ihtiyacı olan insanları mağdur ettiğini belirten Yalçın, “İhbar gelir gelmez ekiplerimiz hemen çıkış yapıyorlar. 110 hattımıza gün içinde yapılan ihbarların yüzde 70’i yüzde 80’i asılsız çıkıyor. Biz haber merkezimize gelen her anonsa ekiplerimizi sevk ediyoruz. Ancak asılsız ihbarlar en çok gerçekten hizmete ihtiyacı olan insanları mağdur ediyor” şeklinde konuştu. Nuri AKÇAHARMAN

#

05 Eki 2014 - 10:02 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.