İZAYDAŞ Atık Teknolojileri Sempozyumu’nda

İZAYDAŞ, atık yönetimi sektörünün buluşma adresi olan IWES 2011 Atık Teknolojileri Sempozyumu’na katıldı. İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Enerji...

İZAYDAŞ, atık yönetimi sektörünün buluşma adresi olan IWES 2011 Atık Teknolojileri Sempozyumu’na katıldı. İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Enerji Teknoloji ve Uygulamaları” ile “Endüstriyel ve Tehlikeli Atıkların Yönetimi” konulu iki oturum başkanlığı yaptı. Saraç’a ayrıca sempozyuma katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

İZAYDAŞ STANDI AÇILDI
İZAYDAŞ bilgi ve tecrübelerini aktarmak ve yeni teknolojilerden haberdar olmak için IWES 2011 Atık Teknolojileri Sempozyumu’na katıldı. Atıkların, çevre kirliliğini azaltmaya yönelik olarak değerlendirilmesi, geri kazanılması ve bertarafı ile ilgili düzenlenen sempozyuma katılan İZAYDAŞ, etkinliğe stand açarak katılımcılara bilgilerini aktardı. Sempozyumda, 12 oturum, 2 panel ve 65’in üzerinde bildiri ve sunumlar akademisyenlerle, sektör profesyonelleri tarafından tartışıldı.

BİLGİLER ALINDI
Atık sektöründeki en son uygulamalarla bilimsel çalışmaların paylaşıldığı sempozyumda açılan İZAYDAŞ standına ilgi yoğun oldu. TBMM Çevre Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Erol Kaya ve komisyon üyeleri, IWES 2011 Sempozyum Başkanı Ali Bayramoğlu başta olmak üzere İZAYDAŞ standına gelerek yetkililerden bilgi aldı. Kaya ve Bayramoğlu en kısa zamanda İZAYDAŞ’ı daha yakından incelemek ve tanımak için ziyarette bulunacağını dile getirdi.

SARAÇ’A PLAKET
Sempozyumda, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Atıktan Enerji Teknoloji ve Uygulamaları” ile“Endüstriyel ve Tehlikeli Atıkların Yönetimi” konulu iki oturuma başkanlık yaptı. Yerli ve yabancı yatırımcıları, belediyeleri, konu ile ilgili sivil toplum örgütlerini ve sektörel medyayı bir araya getiren IWES 2011’de Genel Müdür Saraç’a sempozyuma katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

#

15 Kas 2011 - 14:26 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.