İZAYDAŞ’ta çalışanlar mutlu

Genel müdürlük toplantı salonunda gerçekleşen son törenle emekli olan, evlenen, bebeği olan, çocuğuna sünnet cemiyeti yapan, 5. 10. ve 20. yılını dold...

Genel müdürlük toplantı salonunda gerçekleşen son törenle emekli olan, evlenen, bebeği olan, çocuğuna sünnet cemiyeti yapan, 5. 10. ve 20. yılını dolduran kıdemli çalışanlara hediyeleri takdim edildi.

 

PLAKET ALAN ÇALIŞANLAR

Emekli olan İZAYDAŞ çalışanları Fikret Kutal, Beyhan Versan, Murat Öztürk, Bahri Doğan, Mehmet Polat, şirkette 20. yılını dolduran Halis Öner, Sezgin Çakar ve Beyhan Versan, 10. yılını dolduran çalışanlar Mahmut Karaaslan, Murat Kılıç, Recep Kartal, Ayhan Köktürk, Burhan Mertoğlu, Mehmet Nuri Ünsal, Elif Olgun, Özkan Özkanlı, Serkan Bakıroğlu, 5. yılını dolduran çalışanlar Bayram Karakuş, Mustafa Kaya, çocuğu sünnet olan Ayhan Köktürk, bebeği dünyaya gelen Burhan Mertoğlu ve evlenerek dünya evine giren Sinan Binbay plâket ve hediyelerini Genel Müdür Saraç ve yöneticilerin elinden aldı.

#

27 May 2017 - 15:43 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.