İzcilerimiz dış temalarını artırdı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor İzcilik Branşı 57. JOTA, 18.JOTİ buluşmasında Kocaeli TRAC Şubesi ve TRAC Genel Başkanı Aziz Şasa’nın da katıld...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor İzcilik Branşı 57. JOTA, 18.JOTİ buluşmasında Kocaeli TRAC Şubesi ve TRAC Genel Başkanı Aziz Şasa’nın da katıldığı Yurtdışı ve Yurt içi muhabere yapıldı. Yurt içinde de değişik illerde ve il içerisindeki ilçelerdeki izcilerle görüşme yapıldı. Faaliyete katılan İzci Liderleri İsmail Önder Samur, Ertan Silan, Mustafa Kanıbol, Ramazan Akkuş, Alper Önder Döner, Furkan Akpınar, Selma Samur, Eda Gülez ile

faaliyete katılan Trac yetkilileri Genel Başkan Aziz Şasa, Ata Okan Gürbüz, Erinç Bülbül, Ömer Yıldız, Aydın Pak, Tamer Yatan, Melih Altınterlik, Çağatay Aşçı, Hasan Faruk Süren, Erhan Babal bilgi verdi. İtalya, İsveç, İsviçre ve Almanya ile de temasa geçildi.

#

20 Eki 2014 - 13:51 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.