İZGİAD’lılar, TÜGİK genel kuruluna katıldı

İZGİAD’ın DA hazır bulunduğu toplantıda, TÜGİK Başkanı Erkan Güral, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ve Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış konuşmalarını yaptı...

İZGİAD’ın DA hazır bulunduğu toplantıda, TÜGİK Başkanı Erkan Güral, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ve Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış konuşmalarını yaptı.

 

ERENKAYA DA KATILDI

Kocaeli’den İZGİAD yöneticileri bu özel toplantıda hazır bulundu. Dernek başkanı Yusuf Erenkaya ve yönetim kurulu üyelerinden Sema Kalafat, Taner Akkurt, Emrullah Yolasığmaz, Kadir Zortaş, Şaban Kulaksız, Atay Aydın, Bülent Sarıdere, Cihangir Kartay, Çiğdem Akbaş, Fatma Saygılı’ya yaklaşık 60 üye eşlik etti.

#

13 Şub 2016 - 15:16 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.