İZKANDER’den CHP’ye ziyaret

İzmit Kandıra Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (İZKANDER) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ı il başkanlığında ziyaret etti. Dernek...

İzmit Kandıra Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (İZKANDER) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ı il başkanlığında ziyaret etti. Dernek başkanı Hüseyin Öz, üst kurul üyesi Şener İnce, genel sekreter Yakup Kaya, musahip Kadir Cansever, teşkilat başkanı Hayri Çelik, basın yayın başkanı Samet Şengöz ve denetleme kurulu başkanı Keynan Seyrek hazır bulunduğu ziyarette dernek yönetimini CHP İl Sekreteri Hüseyin Acurman, CHP Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür ve yöneticiler karşıladı. Ayrıca ziyaret sırasında CHP eski Milletvekili Hikmet Erenkaya’nın da il binasında bulunması Kandıralı olan Erenkaya’yı ve dernek yönetimini ayrıca mutlu etti.

 

İSİM DEĞİŞİKLİĞİNİ OLUMLU BULUYORUM

Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “İZKANDER’in başkanını eski başkanlarını ve yönetimini ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Erol Köse benim benim Hayat manavı olduğumu söylerdi. İsim değişikliğini temsiliyet esası nedeniyle olumlu buluyorum” dedi. Konuşmalarına devam eden Sarıbay espirili bir dille, “Bu tür STK’larda yöneticilik yapmak zordur. Eliniz cebinizden çıkmaz. Bütün STK’lar memleketle çevreyle, siyasi partilerdeki ahlaksızlarla, yaşadıkları ortamlarla ilgili özeni göstermektedirler. Bu nedenle İZKANDER’i çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” ifadelerinde bulundu. Ziyarette konuşan bir diğer isim İZKANDER Başkanı Hüseyin Öz, “Kocaeli’de manav ve macırlar bu ilin çimentosudur. Bu nedenle İl Başkanımız Cengiz Sarıbay’a sıcak karşılamasından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Ahmet HAZER

#

06 May 2016 - 09:12 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.