İzkander'in icrası açıklandı

İzmit ve Kandıra Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (İZKAN-DER) 14 Ocak tarihinde gerçekleşen 8’inci olağan genel kurulunda Mev...

İzmit ve Kandıra Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (İZKAN-DER) 14 Ocak tarihinde gerçekleşen 8’inci olağan genel kurulunda Mevcut Başkan Hüseyin Öz yeniden başkan seçilerek güven tazeleyerek 30 kişilik yönetim kurulu üyesi seçilmişti. Kongre sürecini geride bırakan İZKANDER dün Hayal Atölyesi Kafe Bistro’da gerçekleştirdiği basın açıklamasında 11 kişiden oluşan icra kurulunu açıkladı. Öte yandan Başkan Öz, dernek olarak bugün itibariyle büyük bir aşk ve heyecanla güzel yarınlar için yola çıktıklarını kaydetti.

 

SORUMLULUĞUN FARKINDAYIZ

İZKANDER Başkanı Hüseyin Öz “Biraz yoğun, biraz yorucu, ama bir o kadar da heyecanlı bir süreci geride bıraktık. Derneğimizin 8. Olağan kongresini adeta bir festival havasıyla gerçekleştirdik. Kongrede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu kongre hepimize bir yol haritası oldu. Yakaladığımız bu muhteşem birliktelik bize güç ve heyecan veriyor. Biz İZKANDER olarak omuzumuzdaki sorumluluğun farkındayız. Bugün itibariyle büyük bir aşk ve heyecanla güzel yarınlar için yola çıkıyoruz.” Ayrıca Başkan Öz, MHP eski İl Başkanı ve Merak Akşener’in vefat eden ağabeyi Nihat Gürer’e Allah’tan rahmet diledi. Yaklaşan referandum hakkında Dernek Başkanı Öz “Bu konuda henüz net bir karar verilmedi. Yönetim olarak yapacağımız toplantı sonrasında kararımızı vereceğiz. Sonrasında kamuoyuna açıklama yapacağız” derken, yerli olan dernek olarak en kalabalık kongre yaptıklarını söyleyen Öz “Buda derneğimizin kent genelinde edindiği yeri göstermektedir. Bu sayede artık bu kentte yerel isimlerinde olduğu görülmektedir. Yapılacak olan seçimlerde her STK’nın ne kadar önemli olduğu görülmektedir” ifadelerini kullandı. Serkan BORLAK

 

İCRA KURULU ŞÖYLE OLUŞUYOR:

Hüseyin Öz (Başkan)

Yakup Kaya (Genel Sekreter)

Kadir Cansever (Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı)

Fatih Günen (Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı)

Cengiz Bayram (Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı)

Özgür Üzmez (Eğitim ve Kültürden Sorumlu Başkan Yardımcısı)

Bülent Afacan (Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı)

Yasin Akkuş ( Gençlik ve Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı)

Samet Şengöz (Basın ve Yayından Sorumlu Başkan Yardımcısı)

Sinan Yolcu (Ar-Ge’de Sorumlu Başkan Yardımcısı)

Metin Durak (Musahip)

#

22 Oca 2017 - 12:03 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.