İZMEK’te Arapça kursu

Halen 50 kurs merkezinde 86 branşta 7 bine yakın kursiyerin eğitim gördüğü İZMEK’te her yaştan kişiye hitap eden kurs bulunduğu bildirildi. Belsa’daki...

Halen 50 kurs merkezinde 86 branşta 7 bine yakın kursiyerin eğitim gördüğü İZMEK’te her yaştan kişiye hitap eden kurs bulunduğu bildirildi. Belsa’daki İZMEK merkezinde açılan Arapça dil kursuna büyük ilgi olduğunu söyleyen yetkililer, “20’şerli sınıflarda halen 100 kursiyer Arapça öğreniyor. Tek sınıfla başlattığımız kursa her geçen gün ilgi daha da artıyor. Taleplere göre sınıf sayısını arttırıyoruz” dediler.

 

MİLLİ EĞİTİM ONAYLI BELGE

Arapça kursu öğretmeni İlknur Sümbül de, “Öğrencilerimizin gayret ve azmi bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Kursiyerlerimize basit düzeyde ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına Arapça’da bilinen günlük ifadeleri, dinleme, okuma, yazma, konuşma ve iletişim kurma bilgi ve becerisi kazandırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu. Kursu başarıyla tamamlayanlara Milli Eğitim Bakanlığı onaylı belge verileceği de kaydedildi.

#

16 Oca 2017 - 11:14 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.