“İzmit AKP’nin kalesi” dedi başkan adaylığını açıkladı

AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, “12 Haziran seçimleri sonrasında İzmit ilçe AK Parti’nin kalesi oldu” diyerek önümüzdeki aylarda yapılacak kongred...

AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, “12 Haziran seçimleri sonrasında İzmit ilçe AK Parti’nin kalesi oldu” diyerek önümüzdeki aylarda yapılacak kongrede başkanlığa aday olacağını açıkladı.

12 Haziran genel seçimlerinden büyük bir zaferle çıkan AKP’de heyecan devam ediyor. AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri Gölkay Park’ta düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Kormaz yaptığı açıklamada, “Başarı, ekip sayesinde olmuştur. 37 gün de 489 ayrı program yapıldı. 171 bin 673 broşür dağıtıldı. 52 bin eve ulaştık. Kadın kollarımızın büyük katkısı olmuştur. Başarı tesadüf değildir. Bu başarıda Bakanımız Nihat Ergün, milletvekillerimiz, il başkanımızın, belediye başkanlarımızın yaptığı çalışmalar, üye katılımları büyük katkı vermiştir” dedi.

AKP’NİN KALESİ İZMİT
“Vatandaşımız hizmete oy vermiştir” diye Korkmaz, “İzmit’te CHP’ye büyük fark attık. Bundan sonra hedefimiz 2014 yerel seçimleridir. Bu seçimlerde farkı daha da açacağız. CHP’nin kalesi İzmit olarak söylüyorlardı, öyle bir kalenin olmadığı ortaya çıktı. Bundan sonra İzmit AKP’nin kalesidir” açıklamasında bulundu.

YENİDEN ADAYIM
Korkmaz, “Biz 92.101 oy aldık, Bakanımız Nihat Ergün tarafından 95 bin denilmişti. Ancak seçimlerde 5 bin oy iptal edildi. 63.192 CHP’nin oyu. MHP’nin 24 bin, SP 8.800, HAS parti 3.600 oy almıştır. Mustafa Hekimoğlu bizim oylarımızda ciddi bir düşüşe neden oldu. Seçmen oy verirken bize de mühür vurmuş, bağımsız adaya da… 2009 İl Genel Meclis oylarına bakıldığında CHP yüzde 38.5 iken 31.8’e gerilemiştir. AKP olarak Yüzde 39’den yüzde 46.3 çıktı ”dedi. Korkmaz, ayrıca önümüzdeki aylarda yapılacak İzmit İlçe seçimlerinde başkanlığa tekrar aday olacağını söyledi. AKP İzmit İlçe Teşkilatı 29 Haziran’da bütün teşkilat mensuplarıyla bir araya gelecek.

#

20 Haz 2011 - 17:13 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.