İzmit Basketbol’da atılım devam ediyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talebi doğrultusunda başlatılan basketbol hamlesinde bir buçuk senelik süre içerisinde hem ilimizde, hem Tü...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talebi doğrultusunda başlatılan basketbol hamlesinde bir buçuk senelik süre içerisinde hem ilimizde, hem Türkiye çapında büyük başarılara imza atan ve Süper Lig’e çıkmaya kadar yaklaşan İzmit Belediyespor basketbol takımı, hem A takımlarında hem de alt yapılar da başarıyla yoluna devam ediyor.

 

İZMİT ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ SALONU KAZANDIRILDI

Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk “İzmit’e basketbolun yeniden kazandırılması noktasında sadece üst yapıların yeterli olmadığını yaptığımız yönetim kurulu toplantısında karara bağlayarak İzmit Endüstri Meslek Lisesi Spor salonunun Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın katkılarıyla yenilenerek hem kulübümüzün hem de okulun hizmetine sunulmuştur” dedi.

 

BASKETBOL OKULLARININ BAŞINA AYNUR METİN GETİRİLDİ

Eski Milli Oyuncu ve aynı zamanda İzmit Belediyespor Basketbol Oyuncusu Aynur Metin Basketbol Okulları Genel Koordinatörlüğü görevine getirildi. Aynur Metin, 1992 yılında Adana Botaşspor Kulübünde 1.Lig’de başlayarak daha sonraki yıllarda Antalya, Ankara, İstanbul, Zonguldak, Bursa, Kayseri, Mersin ve son olarak da Kocaeli İzmit Belediyespor da oynayarak kariyerinde Lig şampiyonluğu, Türkiye Kupası Şampiyonluğu, Cumhurbaşkanlığı Kupası Şampiyonluğu gibi birçok başarılı işlere imza atan takımlarda yer aldı.

#

26 May 2017 - 10:32 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.