İzmit basketbolu sevdi

Bu hamle neticesinde geçen sene Bölgesel Lig’de sıfırdan kurularak Türkiye 5. olma başarısını gösteren İzmit Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, özel...

Bu hamle neticesinde geçen sene Bölgesel Lig’de sıfırdan kurularak Türkiye 5. olma başarısını gösteren İzmit Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, özellikle sene başında, yönetimin çok stratejik bir hamlesi ile Nevşehir GHSİM takımının haklarını satın aldı. İlk kez katıldığı Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nde Kocaeli’nin 1.Lig deki tek takımı olma özelliğini de taşıyor. Bu proje kapsamında hem erkeklerde hem de kadınlarda bütün alt yapı kategorilerine katılarak,tesisleşmeye de önem veren takım, ilimize basketbol sevdasını geri getirdi. Bundan sonraki süreçte de bununla ilgili çalışmalara ara vermeden devam edilecek.

 

BAŞKAN ŞENTÜRK: TAKIMIZ BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATMIŞTIR

İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk “Bayan Basketbol takımı ilk kez katıldığı bu ligde ilk 8’e girerek büyük bir başarıya imza atmıştır ve cumartesi günü de Lig 2’nci OGM Orman Gençlik ile karşılaşmıştır. Bu başarı ilimizde son yıllarda yaşanan en büyük başarılardan biridir. İlk maç 29 Nisan Cumartesi günü saat 14:00 de M.Sait Zarifoğlu Spor Salonunda Ankara’da oynandı. İkinci maç ise 2 Mayıs Salı günü saat 18:00’de Kocaeli Atatürk Spor Salonunda gerçekleşecek. Beraberlik olması durumunda ise 3. maç Ankara’da oynanacak.

 

EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ TARAFTARLARIMIZ

Sezon başında beri bizi sonuna kadar destekleyen bütün spor kamuoyunun ve taraftarlarımızın bu zor süreçte de bizi en iyi şekilde destekleyeceğinden şüphemiz yoktur. Play-Off’taki rakibimiz Ormanspor’un bütçesel anlamda bizden 3 kat daha bütçeli bir takım olduğunu biliyoruz. Ama bugüne kadar her şeyin para olmadığını gösteren oyuncularımızın, bu periyottan da başarıyla çıkacağından şüphemiz yoktur. Bu konuda bugüne kadar desteklerini esirgemeyen İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan, belediye başkan yardımcısı Güray Oruç’a, emeği geçen tüm yönetimimize teknik ekip ve oyuncularımıza bize bu heyecanı yaşattıkları için teşekkür ediyoruz. Ormanspor’a da bu enerji ve sinerji ile takımımızın ismini Final Four’a yazdıracağımızdan hiçbir şüphemiz yoktur” dedi.

#

29 Nis 2017 - 10:57 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.