İzmit Belediyesi, sahipsiz hayvanları aç bırakmayacak

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın da üzerinde titizlikle durduğu ve çalışmalarını yakından takip ettiği Zabıta Müdürlüğü, sokak hayvanları için bes...

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın da üzerinde titizlikle durduğu ve çalışmalarını yakından takip ettiği Zabıta Müdürlüğü, sokak hayvanları için beslenme noktası oluşturdu. İlk uygulamanın Yahya Kaptan Mahallesi’nde hayata geçirildiğini söyleyen Zabıta yetkilileri, uygulamayı yaygınlaştırmayı düşündüklerini söylediler.

 

HAYVAN SEVERLERDEN TEŞEKKÜR

Yetkililer, Yahya Kaptan Mahallesi’nde oluşturulan beslenme noktası sayesinde başta sokak köpekleri olmak üzere sahipsiz hayvanların aç kalmayacağını böylelikle hayvanların saldırganlığının da azalacağını kaydettiler. Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneği (KOHAYDER) Başkanı Gonca Çelik Ketenağ’da uygulama merkezine giderek İzmit Belediyesi Veteriner Hekimi Gökhan Kılıç da bilgi aldı. İzmit Belediyesi’nin sahipsiz hayvanlara yönelik çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirterek Başkan Doğan ve emeği geçenlere teşekkür etti.

#

02 Nis 2015 - 14:37 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.