İzmit Belediyesi’nde vergi mesaisi

Yetkililer, sadece Belsa 3.kattaki Gelir Birimi veznelerinin 08.00-17.00 saatleri arasında açık olacağını belirterek” kamuoyunda vergi affı olarak bil...

Yetkililer, sadece Belsa 3.kattaki Gelir Birimi veznelerinin 08.00-17.00 saatleri arasında açık olacağını belirterek” kamuoyunda vergi affı olarak bilinen ve 30 Nisan 2014 öncesini kapsayan borçların yapılandırılmasıyla ilgili başvuru 31 Aralık’ta sona ermektedir. İzmit Belediyesi olarak vatandaşlara kolaylık olması için bu hafta sonu mesai uygulaması yapılacaktır. Kamuya borcu bulunan mükelleflerin aftan yararlanmak için ay sonuna kadar başvurmaları gerekmektedir. Yasa gereği zamanında yapılan başvurular ile geçmiş borçlar yapılandırılacaktır. Mükellefler, borçlarını ister peşin olarak ya da 2’şer aylık dönemlerde 18 aya kadar taksitle ödeyebileceklerdir. Vergi affından yararlanmak isteyip borç yapılandırmasında bulunanların ilk taksitlerini son ödeme tarihi ise 2 Şubat 2015’dir” dediler.

İzmit Belediyesi’ne vergi affından yararlanmak için şimdiye kadar yaklaşık 5 bin kişinin başvuruda bulunduğu öğrenildi.

#

25 Ara 2014 - 15:11 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.