İzmit Belediyesi’nden bilime bir hizmet daha

İzmit Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan sanal gerçeklik planetaryum projesinin ihalesi yapıldı 3 firmanın katılarak teklif sunduğu ve yaklaşık...

İzmit Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan sanal gerçeklik planetaryum projesinin ihalesi yapıldı 3 firmanın katılarak teklif sunduğu ve yaklaşık maliyeti 13 milyon 295 bin lira olan ihaleye katılan Hisar İnşaat 10 milyon 450 bin lira, Yapı ve Yapı İnşaat 12 milyon 800 bin lira ve Güryapı Restorasyon firması da 15 milyon 800 lira teklif verdi. Yapım süresi 240 gün olan ihaleyi kazanan firmanın önümüzdeki günlerde açıklanacağı kaydedildi.

 

CEPHANELİK BÖLGESİNE

Sanal Gerçeklik Planetaryum Projesi, Cephanelik bölgesinde yaklaşık 3 bin 250 metrekarelik alan üzerine kurulacak. 4 kattan oluşacak Planetaryum’un güneşin, yıldızların, gezegenlerin ve diğer gök cisimlerinin yapay görüntüsünün özel bir yansıtıcı yardımıyla, kubbe seklindeki tavana yansıtıldığı gösteri salonu olduğu belirtildi.

#

29 Mar 2017 - 08:00 Kocaeli- Teknoloji

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.