İZMİT BELEDİYESİ’NDEN MESTANLI’YA HİZMET BİNASI

İzmit Belediyesi tarafından Bulgaristan’ın Mestanlı (Momçilgrad) kentine hizmet binası yapılacak. İzmit Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan ve Türkl...

İzmit Belediyesi tarafından Bulgaristan’ın Mestanlı (Momçilgrad) kentine hizmet binası yapılacak. İzmit Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan ve Türklerin yoğun olarak yaşadığı yaklaşık 20 bin nüfuslu Mestanlı’ya yapılacak hizmet binasıyla ilgili proje çalışmaları bitme noktasına geldi. Belediye’nin Etüt Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan projeye göre mahalle hizmet binası 185 metrekare bir arsa üzerine yapılacak. Zemin ve birinci kattan oluşacak hizmet binası İzmit Belediyesi’nce yapılacak. Binanın zemin katında kütüphane ve ofisler 1.katında da çok amaçlı salon ve toplantı odaları bulunacak. Yetkililer, her iki kent arasındaki ilişkileri daha da geliştirecek projenin yıl sonuna kadar hayata geçirilmesinin planlandığını bildirdiler.

#

11 Haz 2012 - 09:38 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.