“İzmit, ebediyete kadar bizimdir”

        Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Murat Özdağ, İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Mu...

 

 

 

 

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Murat Özdağ, İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Murat Özdağ, Türk insanının, tarihin her döneminde toprağına, bayrağına, milletine sahip çıktığını, gerektiğinde de canını verdiğini; ama özgürlük ve bağımsızlıktan ödün vermediğini vurguladı.

 

RAHMETLE ANIYORUZ

Mesajına devam eden Murat Özdağ, “ Ecdadımızın canı ve kanı ile temizleyerek bizlere emanet ettiği bu şehirde huzur içerisinde yaşarken, Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahraman şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. İzmit’imiz ebediyete kadar aziz milletimizin toprağı olarak kalacaktır” dedi. 

#

29 Haz 2014 - 11:05 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.