İzmit ve Kartepe’de dere temizlikleri yapılıyor

İSU Genel Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz günlerde bölgede yaşanan şiddetli sağanak yağış sonucu alüvyon ve çeşitli malzemeler ile dolan derelerde temi...

İSU Genel Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz günlerde bölgede yaşanan şiddetli sağanak yağış sonucu alüvyon ve çeşitli malzemeler ile dolan derelerde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Kartepe ilçesine bağlı Eşme bölgesindeki Maden, Kuru ve Topağaç, Uzuntarla Köyiçi ve Acısu Balıkhane dereleri ile kanalların temizlikleri yapılarak düzenli akışları sağlandı.

 

Ekipler, İplik deresinin Kartepe Uzunçiftlik Trakya Çelik fabrikası önünden başlamak üzere İzmit Brisa fabrikaları arasındaki bölümünün temizliğine de devam ediyor. Derenin düzenli akışını sağlamak için güzergâhı boyunca etrafında oluşan ağaç ve bitkiler ile içindeki sazlık ve alüvyon malzemeler uzun bomlu temizleme araçları ile temizleniyor. Menfez ve köprülerin içlerinin de temizliği ile birlikte derenin içinden çıkartılan onlarca kamyon malzeme, kamyonlar ile deponi alanlarına gönderilerek uzaklaştırılıyor.

 

Önümüzdeki günlerde tamamlanacak temizleme çalışmaları ile İplik deresinin düzenli akışı sağlanacak. 

#

14 Tem 2015 - 10:30 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.