İzmit Yeni Sanayi çok mutlu!

Mücadeleyi Hakan’ın ilk yarıdaki golü ile 1-0 kazanan Yeni Sanayi 1 yıl aradan sonra adını 1. Amatör Lig’e yazdırdı   İZMİT GB. HEYECAN YAPTI Mücade...

Mücadeleyi Hakan’ın ilk yarıdaki golü ile 1-0 kazanan Yeni Sanayi 1 yıl aradan sonra adını 1. Amatör Lig’e yazdırdı

 

İZMİT GB. HEYECAN YAPTI

Mücadeleye İzmit Yeni Sanayi hızlı başlarken, genç bir kadroya sahip olan İzmit GB’de futbolcuların hayli heyecanlı olduğu gözlendi. 9. dakikada İzmit Yeni Sanayi öne geçti. Takımın tecrübelilerinden Hakan Kılıç, ceza sahası dışından topa sert vurdu ve yerden süzülen top Oğuz’un sağından ağlarla buluştu. İlk 45 dakikada kayda değer başka atak olmadı ve Sanayi soyunma odasına 1-0 önde girdi.

 

AYAKLAR YERİNE ÇENELER KONUŞTU!

Tüm yılın emeklerinin sıkıştığı ikinci 45 dakikada gergin bir ortam vardı. İki takım futbolcuları arasında sürekli bir didişme ve gerilim yaşandı. Zaman zaman Sanayisporlu futbolcular kendi arasında da tartışırken bir ara gürültüden top oynanmadı. Bitime 15 dakika kala İzmit GB’de Muhammed yaptığı sert faulün ardından kırmızı kart gördü.

baskan-022.jpg

BATUHAN KALESİNDE DEVLEŞTİ

81. dakikada Sanayispor’da Enver inanılmaz bir gol kaçırdı. Kaleci Oğuz’u geçen Enver topu boş kaleye yollayamadı. 90+4. dakikada ise maçın kader dakikası yaşandı. İzmit GB’de ceza sahası içinden çekilen şutu sol köşeden İzmit Sanayi kalecisi, Üçtepe’den transfer olan Batuhan son anda kurtardı. Bu pozisyon maçın son aksiyonuydu. Hakem Ömer Kocabey’in son düdüğü ile birlikte maçı tek golle kazanan İzmit Sanayi 1 yıl aradan sonra adını 1. Amatör Lig’e yazdırdı. Erdem ÖVÜÇ

 

İZMİT YENİ SANAYİ: 1 İZMİT GENÇLERBİRLİĞİ: 0

STAT: Cephanelik

HAKEMLER: Ömer Kocabey****, Şefik Öner***, Ahmet Demiral***

İZMİT YENİ SANAYİ: Batuhan Aydemir****, Caner Koç***, Eyüp Kılıç****, Recep Dalkırsın**** (Mustafa Tekin**) Yasin Yavan***, Hakan Kılıç***, Hakan Gürses***, Mehmet Çetin***, Emre Üzer***, Enver İrem***, Emre Palaz***

İZMİT GENÇLERBİRLİĞİ: Adem Oğuz Köroğlu**, Muhammed Ensar**, Mert Gündüz**, Oğuzhan Özaydın**, Uğurhan Satır**, Elber Öztürk**, Muhammed Öksüz**, Onurcan Çetin**, Furkan İkiz**, Zafer Durmaz**, Emrullah Yıldırım**(Mehmet Cihan*)

KIRMIZI KART: Dk. 75 Muhammed (İzmit GB)

GOL: Dk.9: Hakan Kılıç

hakan-013.jpg

hoca-001.jpg

kaptanlar.jpg

#

22 May 2017 - 11:17 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.