İzmit Ziraat Odası’nın 44 delegesi genel kurul istiyor

İzmit Ziraat Odası’nın 44 delegesi, odanın kötü yönetildiğini belirterek Olağanüstü Genel Kurul yapılmasını istediklerini kaydetti. Delegeler adına aç...

İzmit Ziraat Odası’nın 44 delegesi, odanın kötü yönetildiğini belirterek Olağanüstü Genel Kurul yapılmasını istediklerini kaydetti. Delegeler adına açıklamayı yapan Ali Obuz, “Olağanüstü Genel Kurul’a gitmeyi çiftçimiz adına kendimize görev bildik” dedi

Toplam 93 delegesi bulunan İzmit Ziraat Odası’nın 44 delegesi ortak karar vererek topladıkları imzalar ile odada Olağanüstü Genel Kurul yapılmasını istiyor. Genel Kurul’a gitmek istediklerini belirtmek amacıyla dün delegelerden Murat Akçay, Osman Avdan, Bayram Kolaylık, Ali Obuz, Fahrettin Korkutan, Turgut Hülür, Atilla Cengiz, Hüseyin Kozluca, Hasan Hüseyin Satılmış, şu anki Meclis üyeleri Nihat Yılmaz, Halit Akdeniz Medya Evi’nde basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamayı delegeler adına yapan Ali Obuz, “Olağanüstü Genel Kurul’a gitmeyi çiftçimiz adına kendimize görev bildik” dedi.

“İÇ ÇEKİŞMELER VAR”
2012 yılının Mayıs ayında Yusuf Karaaslan’ın Başkan olduğu yeni yönetimin göreve başlamasıyla devamlı iç çekişmelerin yaşandığını belirten Obuz, “Delege olan kişilerin oluşturduğu genel kurulda hep birlikte seçilen meclis üyelerinden odanın idaresinde yanlış olacak kararlar alınmasına tepki gösterenleri farklı oyunlar ile meclis üyeliklerini düşürme yolunu seçen yönetim anlayışı her geçen gün üreticiden uzaklaşmıştır. Odamızın birlik ve beraberliği bozulmuştur” şeklinde konuştu.

“BİREYSEL ÇEKİŞMELER”
Odanın kendine ait taşınmaz mülklerinin yok pahasına satıldığını, yıllardır üreticinin her türlü sorununun ve dertlerinin kamuoyuna ve ilgililere anlatan odanın çifti temsilcisi olmak yerine kendi bireysel çekişmeleri ile anılan kuruluş haline geldiğini de ekleyen Ali Obuz, “Bizler oyları ile temsilci seçildiğimiz üyelerimizden gelen tepkiler üzerine bu kötü gidişe dur demek için olağanüstü genel kurula gitmeyi çiftçimiz adına kendimize görev bildik. Seçilmiş delegelerin seçme hakkı olduğu kadar görevlerini yerine getirmediğine inandığı mevcut yönetimi de görevden alma hakkının olduğu unutulmamalıdır” dedi.
HABER: Seda DEMİRAL

#

18 Haz 2013 - 15:18 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.