İzmit Zübeyde Hanım İlkokulu’ndan örnek proje

İzmit Zübeyde Hanım İlkokulu “GELENEKLERİMİZ” konulu Comenius Okul Ortaklıkları Projesi ile büyük bir başarı elde etti. Okul, Avrupa Birliği Eğitim ve...

İzmit Zübeyde Hanım İlkokulu “GELENEKLERİMİZ” konulu Comenius Okul Ortaklıkları Projesi ile büyük bir başarı elde etti. Okul, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığının (Türk Ulusal Ajansı) hibe desteği sağladığı Hayatboyu Öğrenme ve Gençlik Programları kapsamında Marmara Bölgesinde gerçekleştirilen başarılı projelerin sergilendiği Bölgesel Avrupa Proje Festivaline örnek bir proje seçilerek katıldı. .

TECRÜBE PAYLAŞIMI
Proje Koordinatörü Habibe Erkek, proje faaliyetleri ve ortakları ile ilgili bir stand ve geleneksel el sanatımız ebru sanatı ile ilgili bir başka stand açtıklarını, ilgilenen bütün paydaşlarla bilgi ve tecrübe paylaşımı yaşadıklarını dile getirdi. Proje festivaline okul öncesi öğretmeni Ayhan Danışman, okul aile birliği başkanı Ayfer Kahraman, birlik muhasibi Müge Korkmaz ve sınıf anneleri ile iki öğrenci ve iki ebru sanatı öğretmeni de dahil büyük bir grupla gittiklerini belirten Erkek, İstanbul Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Süleyman Aykaç tarafından da standlarının gezildiğini, beğenildiğini ve ekip olarak takdir topladıklarını belirtti.

BELGE ALDILAR
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın elinden belgesini alan Habibe Erkek, “Geleneklerimizle Avrupa Kültürlerarası Diyolog ve Aktif Vatandaşlık” konulu Comenius Okul Ortaklıkları Projesinin başarısını yaygınlaştırma, geleneklerimizi proje yoluyla birçok ülkeye tanıtma ve kurumunun adını ulusal ve uluslararası olarak duyurmaktan gurur duyduğunu söyledi.

#

27 Ara 2012 - 14:02 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.