İzmit’in 100 yıllık geleceğini düşünerek çalışıyoruz

Özak’ın makamında gerçekleşen proje değerlendirme toplantısında konuşan Başkan Doğan” Zekeriya Bey aynı zamanda İzmit Belediye Meclis üyesi. Kendisiy...

Özak’ın makamında gerçekleşen proje değerlendirme toplantısında konuşan Başkan Doğan” Zekeriya Bey aynı zamanda İzmit Belediye Meclis üyesi. Kendisiyle sık sık  bir araya gelerek çalışmaları, projeleri görüşüp istişarede bulunuyoruz.

 

GÜZEL BİR EKİBİZ

Bizler, çok iyi bir ekibiz. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte şehrimizin geleceği için güzel kararlar alıyoruz. 2014 yılında, 2023 İzmit vizyonun için yine Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte vadettiğimiz projelerimizi adım adım hayata geçiriyoruz. Bir tramvayın, bir devlet hastanesi ve meydan projesinin, eski valilik binasının yıkılarak meydana çevrilmesi, okulların şehir dışına taşınması gibi birçok konuyu bir anlamda şehrin yüzyıllık geleceğini düşünerek, yeni İzmit hedefiyle şekillendiriyoruz. Bugün de birçok proje ve çalışmayı gözden geçirdik. Biz İzmit’te, Kocaeli’nde, Türkiye’de güzel bir ekibiz.

 

HALKIMIZIN GÖĞSÜNÜ KABARTACAĞIZ

İnşallah çok iddialı konuşuyorum; İzmit’te, Kocaeli’nde özellikle bu süreçler bittiğinde gerçekten bambaşka bir heyecanla bambaşka bir vizyonla halkımız buluşturulacak. Bütün idealimiz, Kocaeli halkının, İzmit halkının gurur duyacağı, mutluluk ve huzur duyacağı, ben İzmitliyim, ben Kocaeliliyim derken de  göğsünün kabaracağı işler yapmaktır” dedi.

 

24 SAATİNİ BELEDİYEYLE YAŞIYOR

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak da, “Başkanımıza,  şehrimize vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Gecesini gündüzüne katarak 24 saatini belediyeyle yaşayan, her saniyesinde “İzmit halkına daha çok nasıl katkı sağlarım, nasıl hizmet ederim” diye düşünen bir belediye başkanımız var. Sürekli projeleri takip eden, fikir üreten bir belediye başkanımızın olmasından ve bende kendilerinin meclis üyesi olmamdan dolayı onur duyuyorum. Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerin de artarak devam edeceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

#

06 Ağu 2015 - 10:22 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.