İzmit’in en büyük konağı Topçular’a yapılacak

Şimdiye kadar 20’ye yakın mahallede hayata geçirilen mahalle konaklarından biri de Topçular’a yapılacak.   İHALEYE 10 FİRMA KATILDI Yaklaşık 600...

Şimdiye kadar 20’ye yakın mahallede hayata geçirilen mahalle konaklarından biri de Topçular’a yapılacak.

 

İHALEYE 10 FİRMA KATILDI

Yaklaşık 600 metrekarelik kullanım alanına sahip olacak mahalle konağının yapımı için ihale yapıldı. İhaleye 10 firma katılırken, konağın yaklaşık maliyetinin 1 milyon 26 bin Lira olduğu öğrenildi. Topçular İlkokulu yakınındaki Uygur Sokak’ta bodrum, zemin ve normal kat olmak üzere 3 katlı olacak konağın yapım ihalesine katılan Damla Pen İnşaat 887 bin Lira, Köşem Yapı firması 869 bin Lira, Belen Yapı 848 bin Lira, Alper Özay firması 744 bin Lira, Mustafa Akgüneş 815 bin Lira, Seyhanoğlu İnşaat 965 bin Lira, Hür İş firması 959 bin Lira, Akpro firması 953 bin Lira, Ak Yapı 798 bin Lira ve Gersut İnşaat firması da 839 bin Lira teklifte bulundu. İhale komisyonu teklifleri değerlendirip önümüzdeki günlerde ihaleyi kazanan firmayı belirleyecek.

 

180 GÜNDE BİTECEK

İzmit’in en büyük mahalle konaklarından biri olacak olan Topçular’daki konakta taziye, düğün, cemiyet ve toplantı gibi etkinlikler için çok amaçlı salon, muhtarlık birimi, mescit, emekli evi, kadınlar için sosyal alan, gençler için derslik ve sosyal alan, bay/bayan tuvaletler, kafeterya gibi yerler bulunacak. Topçular Mahallesi’ne ayrı bir değer katacak mahalle konağının 180 gün içinde tamamlanıp hizmete girmesi planlanıyor.

#

11 Eyl 2015 - 12:21 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.