İzmit’in hurdalarına 96 bin lira

İzmit Belediyesi’nin şantiyelerindeki hurdalar ihale sonucu satıldı. Belediye Encümeninde gerçekleşen 75 tonluk hurda demir, hurda PVC ve galvaniz saç...

İzmit Belediyesi’nin şantiyelerindeki hurdalar ihale sonucu satıldı. Belediye Encümeninde gerçekleşen 75 tonluk hurda demir, hurda PVC ve galvaniz saç hurda ihalesine 2 kişi katıldı. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın başkanlığındaki encümende gerçekleşen ve muammen bedeli 44.000 Lira olan hurda ihalesi açık arttırma usulüyle gerçekleşti. Kıran kırana geçen ihale sonunda İzmit Belediyesi şantiyelerindeki hurdaları 96 bin liraya Mehmet Ali Koçyiğit isimli şahıs kazandı. Başkan Doğan, karlı bir satış olduğunu belirterek” Belediyenin malına kendi malımızdan daha çok değer veriyoruz. 44 bin liralık bir işi yüzde yüzün üzerinde bir artışla satıyorsak bu belediyenin malına verdiğimiz değeri gösterir” dedi.

#

09 Nis 2012 - 15:26 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.