İzmitli kadınlara finansal okur yazarlık eğitimi

İzmit Belediyesi Eğitim ve Kültür Müdürlüğü Sosyal İşler Birimi tarafından ‘Mahallede Gün Var’ etkinlikleri içerisinde ön bilgilendirmesi yapılan ‘Fin...

İzmit Belediyesi Eğitim ve Kültür Müdürlüğü Sosyal İşler Birimi tarafından ‘Mahallede Gün Var’ etkinlikleri içerisinde ön bilgilendirmesi yapılan ‘Finansal Okur Yazarlık Eğitimi’nin ilki gerçekleştirildi

Belediye yetkilileri, eğitimlerin kadınlara yönelik olduğunu belirterek, “Bu konuda erkeklerden de talep gelince bunu geri çeviremedik. Bizim asıl hedef noktamız kadınlar olacak. 8 saatlik eğitimde kadının aile, ülke ve dünya ekonomisi içindeki yeri, bütçe oluşturma, tasarruf tedbirleri gibi konular işleniyor. Ayrıca eğitime katılanlara özel bütçeler oluşturuldu ve bir ay sonrasında bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapılacak. Hedefimiz İzmit’te her kadına bu eğitimleri vermektedir” dediler. Eğitimlere katılanlara sertifika verileceği de açıklandı. Finansal okur yazarlık eğitimlerini Kadın Emeğini Destekleme Vakfı gönüllü çalışanı Selen Sarı veriyor.

#

20 Nis 2013 - 09:45 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.