İzmitli Serkan Sivas'tan ayrıldı

HAKKINIZI HELAL EDİN Geçtiğimiz sezon eski adı Sivas 4 Eylül Belediyespor ile şampiyonluk yaşayan ve aynı kulüpte 2. Lig'de de çok başarılı maçlar ç...

HAKKINIZI HELAL EDİN

Geçtiğimiz sezon eski adı Sivas 4 Eylül Belediyespor ile şampiyonluk yaşayan ve aynı kulüpte 2. Lig'de de çok başarılı maçlar çıkaran İzmitli kaleci Serkan Demirol yaptığı açıklamada "2 sezon formasını giydiğim Sivas Belediyespor ile sözleşmem sona erdi ve yollarımız ayrıldı. 2 güzel sezon için Sivas'taki herkese teşekkürler. Hakkınızı helal edin." dedi.

 

SON 3 SEZON, 117 MAÇ

Türkiye profesyonel liglerinin en istikrarlı futbolcuları arasında yer alan tecrübeli kaleci, 3 yıl önce Yeni Diyarbakırspor forması ile 33, iki yıl önce Sivas 4 Eylül Belediyespor forması ile 44 ve geride bıraktığımız sezon da aynı takımda 40 maç olmak üzere son 3 yılda toplam 117 maçta kaleyi koruyarak ulaşılması güç bir istatistiğe sahip oldu. Serkan, PTT 1. Lig'den de olmak üzere bir çok kulübün transfer listesinde yer alıyor.

#

06 Tem 2016 - 17:01 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.