İzmitliler sandığa koştu

Seçimlerin büyük heyecan içinde geçtiği İzmit’te vatandaşlar oylarını kullanmak üzere sabahın erken saatlerinden itibaren sandık başına koştular.  ...

Seçimlerin büyük heyecan içinde geçtiği İzmit’te vatandaşlar oylarını kullanmak üzere sabahın erken saatlerinden itibaren sandık başına koştular.

 

Haberin fotoğrafları için tıklayın

 

25. dönem milletvekili seçimleri dün yapıldı. Vatandaşlar oy kullanmak için sabahın erken saatlerinden itibaren sandık başına gitmeye başladı. Genelde sakin bir ortamda gerçekleşen seçim sürecinde halkın yoğun ilgisi ise dikkatlerden kaçmadı. Sabah saat 08.00’de başlayan oy kullanma işlemi saat 17.00’a kadar sürdü.

 

SİYASİLER OYLARINI KULLANDI

Seçim sandıklarına gidenler arasında en dikkat çeken isimler ise hiç şüphesiz siyasiler oldu. Uzun süredir seçim çalışmaları ile karşı karşıya gelen siyasi partilerin temsilcileri genelde sabah erken saatlerde oylarını kullanarak okulları gezmeye başladılar.

 

İLK KEZ OY KULLANDILAR

Öte yandan 7 Haziran seçimlerinde kentimizde 143 bin yeni seçmen ilk kez oylarını kullanmanın heyecanını yaşadı. İlk defa sandık başına giden gençler oylarını kullandıktan sonra seçimin hayırlı olmasını diledi. Gençler ülkeyi yönetmeye talip olan siyasilere seslenerek gençlerin taleplerine kulak vermelerini istediler.

 

YAŞLILARLAR DA SANDIĞA GİTTİ

İlk oylarını kullanan gençlerin yanı sıra sandık başına gelenler arasında yaşlı vatandaşlar da yer aldı. Eşleri ile beraber sandık başına gelen yaşlı vatandaşlar oy verme işleminin ardından, “Bu yaşta buraya kadar gelip ülkemizin geleceği için oy kullandık. Gençlerin de oy kullanmak için sandığa koşmasını istiyoruz” dedi. Muharrem İBRAHİMOĞLU

#

07 Haz 2015 - 16:10 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.