İzmitlileri bu yemekte buluştu

Anıt Elektronik’in sahibi Nazmi Aydoğan'ın ev sahipliğinde düzenlenen geceye, çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve iş adamı ile Taraklı’dan misafirler ka...


Anıt Elektronik’in sahibi Nazmi Aydoğan'ın ev sahipliğinde düzenlenen geceye, çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve iş adamı ile Taraklı’dan misafirler katıldı.

Emex Otel'deki geceye, Vali Yardımcıları Ali Sözen, Mustafa Ünlüsoy ve Osman Sarı, İzmit Kaymakamı Osman Kaymak, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Taraklı Termal Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Genç, Kocaeli 2. Sulh Ceza Mahkemesi Hakimi Mesut Erbaş, çok sayıda siyasetçi, iş adamı ve bürokrat katıldı. Anıt Elektroniğin sahibi olan Nazmi Aydoğan, gecede yaptığı konuşmada, geçen hafta 70 kişilik bir heyetle Sakarya’nın Taraklı ve Bolu’nun Göynük ilçelerine yaptıkları gezide kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Karaman ve Taraklı Termal Turizm A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç'e teşekkür etti.

PLAKET VERİLDİ
Davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Nazmi Aydoğan, Kocaelililerin Taraklı ve Göynük'ün tarihinden, kültüründen, mimarisinden ve insanlarının misafirperverliğinden etkilendiklerini söyleyerek, çok sayıda iş adamının buralarda yatırım yapmak istediklerini ifade etti. Daha sonra Tacettin Karaman'a, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Ali İhya Karaman tarafından teşekkür plaketi verildi. Taraklı Termal Turizm A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç de plaketini, KBB Uzmanı Prof. Dr. Ömer Aydın'ın elinden aldı. Gecede ayrıca, Taraklı ve Göynük'ü tanıtan sinevizyon gösterisi yapıldı.

#

16 Kas 2013 - 13:20 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.