İzmit’te 29 Ekim hazırlıkları

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı hazırlıklarını sürdürüyorİzmit Kaymakamlığı ve İzmit Bel...

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı hazırlıklarını sürdürüyor

İzmit Kaymakamlığı ve İzmit Belediyesi ortaklığında gerçekleşecek olan kutlama programının hava şartları göz önüne alınarak Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki Şehit Polis Recep Topaloğlu Kapalı Spor Salonu’nda yapılacağını söyleyen Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erhan Bağ, “ Saat 10.00’da resmi geçit töreni ile başlayacak olan kutlama programında halkoyunu gösterileri ve çeşitli etkinlikler yer alacak” dedi.

EMRE AYDIN KONSERİ
Cephanelik Spor Kompleksi’nin sezon açılış töreninde konser vermesi planlanan; ancak terör olayları ve şehit cenazeleri nedeniyle ertelenen Emre Aydın Konseri’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirileceği ifade eden Erhan Bağ, Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine ve konserine tüm İzmitlileri davet etti. Emre Aydın Konseri 30 Ekim Salı günü saat 20.00’de Şehit Polis Recep Topaloğlu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

#

16 Eki 2012 - 09:33 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.