İzmit'te 90 ton kitap toplandı

İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği yürütülen çalışma kapsamında okullardan toplanan eski ders kitapları geri dönüşüme kazandırılıyor. Konuyla...

İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği yürütülen çalışma kapsamında okullardan toplanan eski ders kitapları geri dönüşüme kazandırılıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan belediyenin Çevre Koruma Müdürlüğü yetkilileri “Bilindiği gibi eğitim-öğretim sezonu başında öğrencilere devlet tarafından kitaplar ücretsiz olarak dağıtılıyor. Yılsonunda ise atık durumuna düşen bu kitaplar okullardan belediyemiz tarafından toplanıyor. Toplanan kitaplar karşılığında ise okullara bilgisayar, yazıcı, fotokopi kâğıdı gibi malzemeler alınıyor” şeklinde açıklama yaparak kitapların tamamının Eylül ayına kadar toplanmış olacağını duyurdular. Haziran ayından buyana 82 okuldan 90 ton kitap toplandığını duyuran belediye yetkilileri geri dönüşümleri belediye haricinde gelen kişi ve kurumlara teslim etmemeleri konusunda okulları uyardı.

#

20 Ağu 2017 - 12:05 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.