İzmit'te aracını çekmeyenlere ceza

İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, mahalle aralarına, yol kenarlarına, boş arsalara bırakılan hurda araçların çevre ve in...

İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, mahalle aralarına, yol kenarlarına, boş arsalara bırakılan hurda araçların çevre ve insan sağlığı açısından zararlı olduğunu belirterek, ”İzmit Belediyesi olarak 8 yılı aşkın zamandır hurda araçların toplanmasına yönelik çalışma yapıyoruz. Şimdiye kadar binlerce araç bulundukları yerlerden alındı. Bu araçlar hem trafiği  tehlikeye sokuyor, hem de fare, böcek ve haşarat gibi zararlıların barınıp çoğalmalarına neden olmaktadır. Bu tür olumsuzlukların önüne geçebilmek için sık sık mahallerde kontroller yapıyoruz. Kontroller sırasında hurda araç sahiplerine araçlarını bulundukları yerlerden almaları konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Sahipsiz araçları da çekici yardımıyla alıyoruz. Uyarılara rağmen araçlarını almayanlar hakkında Kabahatler Kanununun 41. Maddesine göre 575 Lira cezai işlem uygulanmaktadır” dediler.

#

22 Oca 2017 - 10:54 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

başiskelili - Bizim mahallemizde öyle hurda araç var ama ceza uygulanmıyor başiskelede

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 10:54