İzmit’te ayda 700 ton ambalaj atığı toplanıyor

İzmit Belediyesi’nde yapılan toplantıda geri dönüşüm hedeflerinin daha da arttırılması kararlaştırıldı. Belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü...

İzmit Belediyesi’nde yapılan toplantıda geri dönüşüm hedeflerinin daha da arttırılması kararlaştırıldı. Belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile İzmit’te ambalaj atıkları toplama işini yapan Özkartallar firması yetkilileriyle yapılan toplantıda, fikir alışverişinde bulunularak, bu konuda yapılması gerekenler masaya yatırıldı.

 

“ÖRNEK ÇALIŞMALAR YAPILIYOR”

İzmit’te geri dönüşüm çalışmalarının diğer yerlere göre çok iyi durumda olduğu kaydedilerek, “Bu konuda bir çok belediyeye örnek çalışmalar yapıyoruz. Hedefimiz ambalaj atık miktarını daha da arttırarak ekonomiye daha fazla katkı sağlamaktır. Bunun içinde başta alışveriş merkezleri, marketler, işyerleri geri dönüşüm konusunda bilgilendirilerek sisteme daha çok katılımları sağlanacak” denildi. İzmit’te ayda ortalama 700 ton ambalaj atığı toplandığı öğrenildi.

#

07 Eyl 2016 - 14:29 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.